Suports.
A la vida independent

Viure i conviure amb un problema de salut mental. Amb un diagnòstic. Amb l'estigma. Amb les dificultats que es deriven del trastorn, del tractament, de les desigualtats socials i de les limitacions dels serveis. Aquesta és una part determinant en la realitat de moltes de les persones que atenem.

Ser protagonista actiu de la pròpia història de vida, participar en la vida de la comunitat i exercir, de la manera més plena possible, els drets i els deures com a ciutadà. Aquests són els objectius que promovem des dels Serveis de Suport a la Vida Independent de Sant Pere Claver.

Des d'una mirada integral i orientada a la Recuperació, i en col·laboració amb els altres agents de la comunitat, recolzem la capacitat de l'individu per prendre decisions i articulem amb cada persona els suports necessaris, per acompanyar-la en el seu projecte de vida.

Els programes que integren els Serveis de Suport a la Vida Independent promouen el desenvolupament de la persona en el seu projecte de vida i en la vinculació a la comunitat, incidint en les següents àrees.

En aquests apartats podreu trobar la informació específica de cada servei, com també les vies d'accés i el contacte.

Marisa Garcia-Duran
Coordinadora Serveis Comunitaris


Àrees de Suports

Àrees Suports Atenció a la Llar Participació Comunitària Oci/cultura iclusiva Testimonis Habitatge Voluntariat

Seguir vivint a casa teva, amb els suports necessaris.
Llegir més →


Acompanyem experiències de Recuperació; Aprenentatge i pràctica d'habilitats per major autonomia; Preparació per la inserció prelaboral.
Llegir més →


Foment de les relacions personals, la socialització i la participació comunitària a través de l'oci i la cultura.
Llegir més →


Alternatives residencials públiques i privades, de caire temporal o permanent i amb suport socioeducatiu.
Llegir més →


Incidència i sensibilització

Atenció centrada en la persona. Lluita contra l'estigma. Bones pràctiques en l'atenció comunitària. Reflexió Ètica. Continuïtat assistencial i treball en xarxa.


Vine, viu i implica't per formar part del nostre equip de voluntaris!
Llegir més →Contacte

C Vila i Vilà 16, 5a planta
08004 Barcelona
Tel. 93 324 88 94
autonomia@spcsocial.org