Benvinguda

Benvinguts a Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials, entitat amb compromís social, que forma part del Grup Sant Pere Claver. La SPC-FSS (Estatuts) és una entitat sense afany de lucre creada gràcies a l’impuls i promoció de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, l’any 2011.

Actualment, la Fundació està formada per més de 50 professionals multidisciplinars distribuïts en tres grans serveis, els quals inclouen diversos programes:

La seva missió és la de vetllar pel benestar i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental oferint diversos programes de suport i acompanyament a la seva pròpia llar, a la seva comunitat, o ajudant l’usuari al seu desenvolupament personal i, concretament, treballant a favor d’un major nivell d’autonomia i autorealització, com és el cas dels serveis residencials.

Des de l'any 2012, el Pla Estratègic 2012-2015 defineix com a prioritari el creixement i expansió de la Fundació a fi de donar resposta a les necessitats socials del sector de la salut mental i la discapacitat intel·lectual, alhora que fent front als nous reptes socials i econòmics que vivim. La SPC-FSS, dins del Grup Sant Pere Claver, vol ser part important d’una organització que es planteja ser accessible, propera, dinàmica i innovadora envers les persones, amb la voluntat que des de fa més de 65 anys ens caracteritza com a grup i ens han fet créixer.

Sigues benvingut, et convidem a coneixe'ns per estar  


Carles Descalzi
Gerent